В неназовано училище учителка с голям учителски стаж  е била

...
В неназовано училище учителка с голям учителски стаж  е била
Коментари Харесай

Конспирации от Великобритания: 17 ученици наведнъж решиха да променят пола си!

 В неназовано учебно заведение учителка с огромен училищен стаж  е била шокирана от обстоятелството, че 17 възпитаници едновременно са декларирали желанието си да сменят пола си и към този момент са в развой на приемане на препарати, които блокират половото съзряване

В същото време всички тези деца се характеризират с аутистични разстройства, т.е. учителката е уверена, че те не са решили сами да трансформират пола си, а някой им е внуши да създадат това. Според психолозите единствено дребен % от подрастващите, които настояват, че са транссексуални, в действителност страдат от джендър дисфория (чувстват се девойки в тялото на момче и обратното).

Останалите вземат такова решение под въздействието на външни фактори: нечие въздействие, мода, предпочитание да притеглят внимание към себе си.

Журналистите от The Mail On Sunday (https://www.dailymail.co.uk/news/article-6401593/Whistleblower-teacher-makes-shocking-claim-autistic.html), с които учителката се свързала, поискали пояснение от Националната здравна работа на Англия и разбрали, че към 150 индивида, т.е. към една трета от всички деца и юноши, подложени на лекуване в клиниките в страната за следваща промяна на пола, също са едва изразени аутисти, или аутисти с  тежка форма.

Което може да  значи, че това са уязвими деца с проблеми с психологичното здраве. И най-вероятно те не схващат изцяло какво желаят да създадат с тялото си. Но всички те към този момент одобряват блокери за половото си съзряване.

Учителката, който анонимно е съобщила за 17 ученици- аутисти в своето учебно заведение, споделя, че е била задължена да направи това, тъй като желае да отбрани тези деца.

Според нея тези възпитаници одобряват силнодействащи препарати, които евентуално към този момент са предизвикали съществени увреждания на техните,  към момента,  разрастващи се организми. Но пред тях е нещо още по-ужасно – действителна интервенция за промяна на пола.

Според учителката в този момент в страната работи мощно „ трансексуално лоби “ и доста политици и учебни заведения са захапали „ кукичката и стръвта “ и правят подправена агитация на тези полезности измежду децата.

Жената е поискала от публицистите да не загатват името и, защото се опасява, че ще бъде уволнена. В пресата я наричата „ Карол “. Според Карол на всички учители в учебното заведение е неразрешени да казвата каквото и да били на родителите на тези деца, които настояват, че са транссексуални.

Всички възпитаници, за които тя загатва, са с аутистични разстройства. Всички са на хапчета, а едно момиче към този момент е претърпяло интервенция за остраняване на гърдите.

Също по този начин „ Карол “ споделя, че доста от тях са почнали да приказват за това, че са родени в неверното тяло, откакто почнали да гледат известни транссексуални клипове в YouTube.

След изказването на „ Карол “ в английските медии, представителят на консервативната партия, Дейвид Дейвис, направи изказване, в което похвали смелата учителка и сподели, че от дълго време е подозирал, че нещо не е наред в английските учебни заведения.

„ Ужасно е, че децата се предизвикват от други възпитаници да се дефинират като транссексуални, изключително в случай че имат аутизъм “, заключава Дейвис.

Много възрастни считат, че в случай че детето опише на някого, че има нетрадиционна ориентировка или се усеща като представител на друг пол, други възпитаници ще стартират да го атакуват, само че в английските учебни заведения това се предизвиква и след признанието такова дете ще стане много известно.

Карол споделя, че транссексуалните деца в учебното заведение са боготворени от другите възпитаници.

Според Карол и други учители също по този начин виждат, че всичко това от дълго време е надхвърлило естественото, само че се опасяват да кажат каквото и да било, опасявайки се, че ще бъдат уволнени за „ хомофобия “ и непоносимост към половите малцинства.

Всичките тези 17 упоменати транссексуални в учебното заведение, съгласно „ Карол “ са се събрали в някаква тематична група. Те се обличат в едмакви облекла и си дават прякори в чест на транссексуалните звезди от YouTube.

А един ден „ Карол “ персонално следила по какъв начин те убеждавали един учник, че е роден с неправилен пол и би трябвало да го смени с „ правилния “.

„ Там няма нищо от действителната джендърска дисфория. Те са единствено младежи с проблеми с психологичното здраве, които са намерили еднаквост, в която се усещат удобно и желаят да бъдат част от група с идентични мислене. “

Карол е преподавател с над двайсет години стаж в учебно заведение и за нея е доста тежко да вижда по какъв начин младежите се осакатяват, с цел да се харесат на приятелите си, да са съвременни и да следват трендовете.

Добре е да се спомене и това –  предходната година медиите оповестиха, че за последните няколко години във Англия резко се е нараснал броят на децата и младежите, решили да сменят пола си.

Сред тях има и такива, които още на 9-10 години стартират да одобряват блокери за половото съзряване в очакване на интервенция за промяна на пола, която (засега) се позволява единствено след навършване на 18-годишна възраст.

По материали на https://www.dailymail.co.uk/news/article-6401593/Whistleblower-teacher-makes-shocking-claim-autistic.html

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Д-р Николас Кардарас: Децата и смарт телефоните. Всичко е доста по-зле, в сравнение с наподобява!

 

Става дума за  „ цифровия хероин “: по какъв начин екраните трансформират децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен шеф на The Dunes East Hampton, един от най-големите в Съединени американски щати рехабилитационни центрове…

Цялата публикация

Военна академия: Пригответе Най-жестокото възмездие за най-злия ви зложелател!

 

Първата реакция на нанесената засегнатост е желанието да предизвикате у врага още по-силна болежка като отговор. Това до известна степен е обикновено, само че не би трябвало да употребявате този способ. Знаете…

Цялата публикация

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР